It's tee time

Nu är de dags för en natt fika, Jag ska dricka ingefärs te, de är väldigt bra mot halsont för att den är så stark i smaken så man känner de i halsen, men gillar man inte den starka smaken så rekomenderar jag citron de blir åtminstone lite godare :)
Någon annan mer än jag som är sjuk då?:/



fuck a duck

Min morgon var inte precis den bästa jag hade tänkt mig, vaknade med att jag var täppt i ena näsan en sån huvudvärk och ont i halsen.. Vaknade till och med sent.
När jag väl var i skolan så kände jag en jäkla feber men jag stannade hela dagen till klockan 16 för att jag trodde att Andreas skulle komma. Men nej de gjorde han inte.


28/9-09

Imorgon så är de 2 år sen jag hade min 15 års fest, alltså 2 år sedan jag träffade andreas för första gången. Fy vad tiden går snabbt. Om man tänker tilbaka så minns jag knappt någonting vad jag gjort.. Vad gjorde ni 28/9 2007 då?:P själv så fick jag min ''Quinceañera'' De är en tradition man har i latin amerika för flickor som fyller 15 år, de är att man kommer upp till en ny etapp och börjar bli en kvinna. Allt i festen Från början var de att jag verkligen absolut inte ville ha någon sådan fest, men när de bara var 1½ månad kvar då beslöt jag mig för att ha den. De var nog en dag jag aldrig kommer att glömma. Dock så var de riktigt hemsk att ha en rosa pumpaklänning på sig..
Våran första bild vi tog ihop. fattar verkligen inte att vi stod sådär nära varandra värsta stranger danger :s             
tårtan

RSS 2.0